anunturi arad        
  Anunturi din Arad la un click distanta ! Acasa  |  Auto  |  Imobiliare  |  Locuri de Munca  |  Matrimoniale  |  Da un anunt  |  

Căutare
Căutare avansată


OFERTA COPIATOARE

Incarcare Cartuse

Transport Marfa


Silver Gold Arad - ARAD

Service copiatoare, multifunctionaeSilver Gold Arad

Activitate "informatica şi alte activitãţi conexe", activitatea principalã fiind întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, de contabilizat şi a calculatoarelor.


  Societatea mai desfãşoarã şi activitate de comerţ cu echipamente de biroticã, piese de schimb şi consumabile aferente acestora. Comercializarea produselor aferente domeniului de activitate desfãşurat, constituie o parte importantã în activitatea firmei. Dintre aceste produse am aminti: copiatoare şi multifuncţionale KonicaMinolta, HP şi Canon, faxuri, imprimante, consumabile  şi piese deschimb pentru acestea, aparate de marcat electronice fiscale, cântare electronice, maşini de numãrat bancnote, calculatoare de birou, maşini de scris, PC-uri şi notebook-uri, componente şi accesorii pentru acestea precum şi produse de papetãrie.  Piaţa de desfacere o constituie în principal municipiul Arad, judeţul Arad şi ocazional alte judeţe.

 Cealaltã parte a activitãţii o constituie contractele de service la copiatoare, case de marcat, cântare electronice, maşini de numãrat bancnote,

PC-uri, imprimante, faxuri multifuncţionale. Aceastã activitate se desfãşoarã în general la sediul clientului, iar în cazul intervenţiilor deosebite, echipamentele sunt transportate la sediul firmei pentru o verificare mai amãnunţitã cu ajutorul aparaturii din dotarea firmei.

   În luna martie 2005 SC SILVER GOLD SRL a implementat şi menţine un sistem de management al calitãţiii îndomeniul comercializare şi service biroticã.
  Organismul de certificare este TUV CERT al TUV Thuringen e.V.

Vã aşteptãm la sediul nostru pentru a afla mai multe despre noi.


Adresa: Ghiba Birta Nr 19
Telefon: 0357/407069
Adresa Web: www.silvergold.roVezi si alte oferte !
Vizite: 1313


Cabana Lir - de vanzare

Imobiliare Timis

Sisteme Audio

Cazare Baile Felix


Copyright 2009 www.PiataAradului.ro (Toate drepturile rezervate)
Developed and Designed by webmaster