anunturi arad        
  Anunturi din Arad la un click distanta ! Acasa  |  Auto  |  Imobiliare  |  Locuri de Munca  |  Matrimoniale  |  Da un anunt  |  

Căutare
Căutare avansată


OFERTA COPIATOARE

Incarcare Cartuse

Transport Marfa


Silver Gold Arad - ARAD

Service copiatoare, multifunctionaeSilver Gold Arad

Activitate "informatica ÅŸi alte activitãÅ£i conexe", activitatea principalã fiind întreÅ£inerea ÅŸi repararea maÅŸinilor de birou, de contabilizat ÅŸi a calculatoarelor.


  Societatea mai desfãÅŸoarã ÅŸi activitate de comerÅ£ cu echipamente de biroticã, piese de schimb ÅŸi consumabile aferente acestora. Comercializarea produselor aferente domeniului de activitate desfãÅŸurat, constituie o parte importantã în activitatea firmei. Dintre aceste produse am aminti: copiatoare ÅŸi multifuncÅ£ionale KonicaMinolta, HP ÅŸi Canon, faxuri, imprimante, consumabile  ÅŸi piese deschimb pentru acestea, aparate de marcat electronice fiscale, cântare electronice, maÅŸini de numãrat bancnote, calculatoare de birou, maÅŸini de scris, PC-uri ÅŸi notebook-uri, componente ÅŸi accesorii pentru acestea precum ÅŸi produse de papetãrie.  PiaÅ£a de desfacere o constituie în principal municipiul Arad, judeÅ£ul Arad ÅŸi ocazional alte judeÅ£e.

 Cealaltã parte a activitãÅ£ii o constituie contractele de service la copiatoare, case de marcat, cântare electronice, maÅŸini de numãrat bancnote,

PC-uri, imprimante, faxuri multifuncÅ£ionale. Aceastã activitate se desfãÅŸoarã în general la sediul clientului, iar în cazul intervenÅ£iilor deosebite, echipamentele sunt transportate la sediul firmei pentru o verificare mai amãnunÅ£itã cu ajutorul aparaturii din dotarea firmei.

   În luna martie 2005 SC SILVER GOLD SRL a implementat ÅŸi menÅ£ine un sistem de management al calitãÅ£iii îndomeniul comercializare ÅŸi service biroticã.
  Organismul de certificare este TUV CERT al TUV Thuringen e.V.

Vã aÅŸteptãm la sediul nostru pentru a afla mai multe despre noi.


Adresa: Ghiba Birta Nr 19
Telefon: 0357/407069
Adresa Web: www.silvergold.roVezi si alte oferte !
Vizite: 1611


Cabana Lir - de vanzare

Imobiliare Timis

Sisteme Audio

Cazare Baile Felix


Copyright 2009 www.PiataAradului.ro (Toate drepturile rezervate)
Developed and Designed by webmaster