anunturi arad        
  Anunturi din Arad la un click distanta ! Acasa  |  Auto  |  Imobiliare  |  Locuri de Munca  |  Matrimoniale  |  Da un anunt  |  

Căutare
Căutare avansată


OFERTA COPIATOARE

Incarcare Cartuse

Transport Marfa


S.C. SILVER GOLD SRL. - Arad

CASE DE MARCAT FISCALE - CANTARE - IMPRIMANTE   SILVER GOLD SRL s-a înfiinţat în 1993 şi are ca domeniu principal de activitate "informatica şi alte activitati conexe", activitatea principala fiind întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, de contabilizat şi a calculatoarelor.

   Societatea mai desfăşoară şi activitate de comerţ cu echipamente de birotică, piese de schimb şi consumabile aferente acestora. Comercializarea produselor aferente domeniului de activitate desfăşurat, constituie o parte importantă în activitatea firmei.

   Dintre aceste produse putem aminti: copiatoare şi multifunctionale Konica Minolta, HP şi Canon, faxuri, imprimante, consumabile şi piese de schimb pentru acestea, aparate de marcat electronice fiscale, cântare electronice, maşini de numărat bancnote, calculatoare de birou, maşini de scris, PC-uri şi notebook-uri, componente şi accesorii pentru acestea, precum şi produse de papetãrie.

   Cealaltã parte a activitãţii o constituie contractele de service la copiatoare, case de marcat, cântare electronice, maşini de numãrat bancnote, PC-uri, imprimante, faxuri multifuncţionale. Aceastã activitate se desfãşoarã în general la sediul clientului, iar în cazul intervenţiilor deosebite, echipamentele sunt transportate la sediul firmei pentru o verificare mai amãnunţitã cu ajutorul aparaturii din dotarea firmei.


Adresa: Str. Ghiba Birta nr.2
Telefon: 0257/289767
Adresa Web: http://www.silvergold.roVezi si alte oferte !
Vizite: 2528


Cabana Lir - de vanzare

Imobiliare Timis

Sisteme Audio

Cazare Baile Felix


Copyright 2009 www.PiataAradului.ro (Toate drepturile rezervate)
Developed and Designed by webmaster